lauantai 18. heinäkuuta 2015

Muistolaatikko lapsuudestaOlen kerännyt jokaiselle lapselle muistoja lapsuudesta. Piirustuksista tein kansion jossa on n. 1v-12v tehdyt taiteilut. Todella paljon oli kaikenlaisia taiteiluja, mutta valitsin vain parhaat. Pari jätesäkillistä oli mistä valita.

Vauvalaatikkoa kootessa olen aina pannut säilöön vain parhaat, mutta silti niitä oli kertynyt melkoinen saalis.
Jokaisella lapsella on omanlaiset laatikot. Ensin kerään sellaisen "karvalakki" version ja sitten teen lopullisen laatikon. Välillä lapset haluavat katsoa laatikoitaan. He nimittävät niitä aarrelaatikoiksi :)


Laatikoista löytyy mm. ensi kengät, vauvakirja, markan rahoja ( sen lapsen laatikosta, joka on ollut jo silloin kun oli markat), lehtiä esim. jos on tapahtunut jotain mullistavaa tai oman syntymäpäivän lehti, cd:tä, kuvia, kortteja, lelu, jokin vaate, ainekirjoitus vihkoa, aapista yms.

Yhdelläkään lapsella ei ole samanlainen, vaan omia muistoja. Lähes jokaisen lapsen eskari/1-2 luokan opettajat ovat olleet aktiivisia ja tehneet koulusta cd:tä ja kirjaa, jotka myös löytyvät laatikosta. Kaikki muistot piti saada yhteen jotenkin nätisti. Jotenkin, joka sopisi jokaisen lapsen tulevaan kotiin, eikä olisi liian suurikaan. Säilytyslaatikkona on puinen laatikko joka maalattiin valkoiseksi. Laatikoista tulee ulospäin samanlainen kaikilla lapsilla, mutta numero vain muuttuu.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti