torstai 7. maaliskuuta 2013

Servettirenkaat

Täällä hiihtolomaa vietetty ja välillä on tullut kaivettua virkkuukoukku esiin. Ei se kyllä kovin kaukana ole ollutkaan :) Nyt olen vissiin niin koukussa, että ei vielä virkkaukselle loppua näy. Virkkamalla kun pystyy tekemään  monenlaisia juttuja tarvetavaroista sisustukseen.

 Virkkasin paperinarusta tällaisia servettirenkaita. Tein kymmenen kappaletta , että riittää samanlaiset kaikille, kun kattaa hienommasti.Yllättävän paljon ottaa sormiin tuo paperinarun virkkaus. Ainakin minulla. Kuvittelin sen olevan kevyttä virkata, mutta minusta matonkude on helpompaa :) Paperinaru on jotenkin nihkeää ja menee helposti poikki jos menee liian kierteelle.
  Valkoinen väri sopii monien servettien kanssa.Tykkään kyllä näistä, vaikka tekeminen ei ollutkaan kaikista rentouttavinta :)


2 kommenttia:

  1. Onpa tosi hienoa, minäkin ottaisin tuollaiset ja voisi tehdä eri värisiä, osaisinkohan?

    VastaaPoista
  2. :) Kyllä varmasti osaat :) Minulla oli tässä semmoinen ohje, että ensin 20 ketjusilmukkaa. Sitten yhdistetään renkaaksi piilosilmukalla. Kiinteitä silmukoita sitten kerros ja aina yhdistetään piilosilmukalla. Kerroksia on minulla kuusi ketjusilmukoitten lisäksi. Silmukoita ei kannata kiristää kovin tiukkaan, muuten paperinaru menee helposti poikki. Kannattaa kokeilla :)

    VastaaPoista