perjantai 8. helmikuuta 2013

Virkkausta

Virkkasin pikkupoikien huoneeseen piirustuslevyille kotelon. Levyt pitäisi olla lähellä, että niillä tulisi piirrettyäkin. Laitoin ikean keittiötangon lastenhuoneen seinään. Siihen sitten laitoin kynäpurkin ja piirustuslevyt roikkumaan.


 Valitettavasti kuva on huono ja värikin omituinen. Piirrustuslevy kotelon väri on beige. Pikkukerä oli tätä väriä jäljellä. Riitti sopivasti.


 Laitoin vielä seinään telineen johon saa laitettua rullapaperia. Teline on pöytämalli ikeasta. Nyt ei vain ollut vielä paperia siihen laitettavaksi.


Perjantain kunniaksi teimme hampurilaisia. Ostin valmiita sämpylöitä ja pihvit ovat raakapakasteista paistettu. Sämpylöitä kun käyttää hetken uunissa saa siihen ihanaa rapeutta.Pihvi on kokolihaa. Sitten väliin vain mistä tykkää. Itsellä useimmiten vaihtoehtoina salaatti, tomaatti, juusto, sipuli, majoneesit yms. Kesällä valmistuu myös helposti grillissä.

 
 Meillä käy joka toinen perjantai kirjastoauto. Käytämme mielellämme tätä palvelua. 


Nyt löytyi mukavan tuntuisia kirjoja. Mukava suunnitella, lueskella ja haaveilla jo siitä kun pääsee lempipuuhaan. Haravointiin :)



 Mukavaa viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Näppärä kotelo, en ole virkkaillut pitkään aikaan, pitäisi varman joku tuollainen työ kehitellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin on välillä pitkiä aikoja jolloin ei tule virkattua, mutta sitten kun aloittaa jonkin työn jää kokonaan koukkuun :)

      Poista