tiistai 13. elokuuta 2013

Kotikebab


Tällä ohjeella teen kebabia silloin tällöin.

2 kg naudanjauhelihaa
5 tl suolaa
2,5 rkl maustapippurirouhetta

Sekoitan tiukaksi massaksi yleiskoneella.


Tehdään pötkö ja kääritään folioon niin tiukasti kuin pystyy.
 

Paisto 100 astetta n. kolme tuntia. Ennemmin pitempään kuin lyhempään. Anna vetäytyä vähän aikaa.
 

 Paiston jälkeen on tiukka pötkö jota voi vuolla.


Juustohöylällä saa helposti ohuita siivuja vuoltua.
 

 Tässä on kebabia ranskalaisten, kaalisalaatin, tomaatin ja kurkun kanssa. Kebabkastiketta, ketsuppia ja salaatinkastiketta päällä. 


Voit laittaa kebabia myös pitsaan, täytettyihin leipiin, grilliin tms. myöhemmin. Pakastettuna myös helppo vuolla tarvittava määrä.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13.19

    Slurps... (Kävelee pakasteelle ottamaan jauhelihaa sulamaan..)
    Täällä on purkitettu kaloja ja hunajaa. L:R

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18.33

    Ompa herkullisen näköstä! Häätyy kyllä joskus kokkeilla. - Helsy -

    VastaaPoista